divendres, 30 d’octubre del 2015

LA CASTANYADA A L'ESCOLA

Com ja és tradicional, tots els nens i nenes de l'escola vam celebrar la Castanyada, amb una visita molt especial: la Maria, la Castanyera. Va visitar les classes dels més petits i després vam ballar i vam menjar castanyes tots plegats, petits i grans, a la pista. 


Ja fa dies que va arribar la tardor i tots els nens i nenes de l'escola han elaborat diferents treballs plàstics. En el següent vídeo podreu veure uns exemples d'aquests. 



Aprofitem per desitjar-vos... 

una bona castanyada!!!!


 Per aquells nens i nenes que vulguin cantar les cançons que hem estat practicant a l'escola...

La rumba de les castanyes

Marrameu torra castanyes

dilluns, 26 d’octubre del 2015

P-5 a l'Aquàrium

Els nens i les nenes de la classe dels pingüins han anat a l'Aquàrium on han realitzat un taller sobre els pingüins i han fet una visita per les instal.lacions.





Els alumnes de quart al Mercabarna


Resum de la visita que els alumnes de quart van fer a les instal lacions del Mercabarna, activitat inclosa en la programació de la unitat de la nutrició, on van realitzar una visita a les instal.lacions , un taller sobre els cítrics i una dinar saludable !!




divendres, 23 d’octubre del 2015

P-4 al Zoo

Els nens i nenes de la clase dels elefants (P-4) van anar al Zoo per realitzar un taller i veure els elefants i molts altres animals.

Cicle superior al Camp d'aprenentatge .Barri de la Ribera

Barri de la Ribera
Resultado de imagen de sant maria del marLa Ribera és un nucli del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera del districte de Ciutat Vella de Barcelona. És un dels nuclis o barris tradicionals del centre històric de Barcelona i és un dels tres que dóna nom al barri administratiu. El barri de la Ribera va ser el centre econòmic de la ciutat entre els segles XIII i XV, quan la riba del mar arribava realment a tocar el barri, quan el que avui coneixem com la Barceloneta encara era una illa (l'illa de Maians). Els grans mercaders hi van fer els seus palaus


 

Com fabricar uns pulmons !!

Tots els alumnes de cinquè recordeu que heu de portar una màqueta de l'aparell respiratòri feta tal com s'indica en el següent vídeo .

Cicle inicial a la Casa dels Entremesos

Centre de difusió de la cultura popular de Barcelona i de Catalunya. Gestionat per la Coordinadora de Colles de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella 

dimarts, 13 d’octubre del 2015

Els nens de P-3 fan experiments!!

Les nenes i els nens de la classe dels Ponis han estat treballant l'experimentació, ho han fet amb aigua i sabó i han fet bombolles.