dimarts, 28 de febrer del 2017

Participació famílies Projecte "Viure les matemàtiques"

GRÀCIES A LES FAMÍLIES QUE HEU VINGUT A REALITZAR UNA SESSIÓ A L'AULA DELS VOSTRES FILLS/ES

MARE ADRIÀ SÁNCHEZ 1r : Gràfics
La Sra. Catalina Bonet, mare de l'Adrià Sanchez de 1r ens ha vingut a fer un taller de matemàtiques. Ens ha explicat els gràfics: perquè serveixen, com es fan, com es llegeixen,... Moltes gràcies, ens ho hem passat molt bé!

PARE PAULA i MARIO FRIGOLA 2n i 5è : La Banca
El Sr. Mario Frigola, pare de Paula i Mario ens ha fet veure com són d’importants les matemàtiques en el món de la banca . Ens va portar bitllets d’altres països i els vam observar. Fins i tot vam parlar dels números vermells i moltes coses més .....




PARE DANIELA FELICES 4tA: Interiorisme
El Sr. Víctor Felices, pare de la Daniela, és interiorista i ha vingut a la classe de 4tA per fer-nos veure com són d’útils les matemàtiques en el món laboral. Vam haver de prendre mides de la classe i pensar si podríem convertir-la en una habitació on ens quedéssim tots a dormir. Vam haver de representar-ho en un plànol i ens va fer la simulació en un programa informàtic molt interessant que ens va deixar bocabadats. Gràcies Victor!


MARE ANDREU PELAYO 6è: Història de les matemàtiques
La Sra. Sònia Amat ens ha explicat la història dels números i ens ha fet uns tallers molt divertits tant al curs de 5è com a 6è.


MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada